Parterapi Täby: Vi har avtal för parterapi och familjerådgivning för Täby kommuns invånare. En av er måste vara folkbokförd inom kommunen för att avtalet ska gälla. Du betalar då 400 kronor för ett samtal, som pågår upp till 90 minuter. För att komma till oss behöver du inte ha ett godkännande av kommunen först, utan du bokar via vår bokningstjänst nedan. Kommunen står för fem samtal till det subventionerade priset. Du kan komma till någon av våra mottagningar vid Fridhemsplan på Kungsholmen, Vasastan och Östermalm eller så kan du komma online.

Vi på Stockholm Parterapi är vana vid att arbeta med många olika slags problem. Det kan handla om brist på kommunikation, ändlösa konflikter, en distans mellan er som växer. Det kan också finnas problem med ilska, svartsjuka, stress och ångest, som leder till att relationen blir allt sämre. Ni kan ha problem i det sexuella och ha tappat närhet och omtanke mot varandra.

Parterapi Täby – så fungerar det:

Vi är alla leg. psykoterapeuter ochhar stor erfarenhet av att arbeta med relationer. Vi håller oss ajour med forskning och nya evidensbaserade metoder. Tråden i vår verksamhet är kognitiv beteendeterapi, men vi använder de verktyg som situationen kräver.

För att boka ett samtal klickar du på knappen och väljer Parterapi Täby

Boka tid