Nathalie Siljerud Joo

Nathalie är legitimerad psykoterapeut med KBT-inriktning. Hon är specialiserad på relationer och arbetar med parterapier samt familjerådgivning på uppdrag av kommuner. Hon arbetar även med enskilda terapier, som exempelvis kan handla oro och nedstämdhet. Nathalie har en lång erfarenhet av att arbeta med par och möter i det arbetet dagligen en rad olika slags problem. Det kan handla om gräl över små saker som växer, närhetsproblematik, att nyfikenheten för varandra har dött eller att en i paret har känslor för en annan person. Hon är oerhört tacksam över att få arbeta med par och familjer eftersom jag har sett otaliga exempel på hur läkande det kan vara. Grunden är kognitiv beteendeterapi, men hon känner sig hemma i flera metoder och använder de verktyg som passar bäst för parets problematik. Hon är särskilt intresserad av anknkytningsteori, ACT för par och schematerapi för par.
”Jag vill gärna att det arbete som vi påbörjar i rummet i största mån ska kunna fortsätta utanför terapirummet. Tillsammans försöker vi därför att bestämma hemuppgifter som du gör mellan samtalen.
Det som också är viktigt för mig är att relationen mellan dig och mig ska fungera på bästa sätt. När den gör det kan den största utvecklingen ske.”

Röster från tidigare klienter:

”Nathalie är mycket proffsig och har nästan en medial känsla för vad som är problemet. Kan starkt rekommendera henne.”

”Tydligt och konkret, med en varm underton som gör att man känner sig hörd och bekräftad”

”Supernöjda och kan varmt rekommendera! Härlig energi och bra samtal!”

Maxine

Maxine Wall är leg. psykoterapeut har arbetat med familjer i över 10 år. Hon har mött många olika människor och kulturer genom åren, vilket har gett henne en trygg bas att vila på. Hon har ett lösningsfokuserat tänk och ser alltid till det friska och positiva i de människor hon möter. Maxine tror på förmågan att förändra tankar, känslor och beteenden hos varje individ. Hon håller sig
uppdaterad kring aktuell evidensbaserad forskning kring psykoterapeutiska frågor, krishantering samt ledarskap och organisation.
Maxine arbetar både enligt KBT och PDT och använder de verktyg som situationen kräver. Hon har tidigare arbetat med familjer inom privat regi, BUP och skola. Hon är trygg i rollen när det kommer till att ge familjer förändring och stöd. Hon har också erfarenhet av att arbeta med missbruk/beroende, ångest, depression, oro, utmattning, stress, PTSD, självskadebeteende,
ätstörning, OCD och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som ADHD och autism. Hon är också bekväm med att arbeta med sexuella problem. Som person beskrivs hon ofta som driven, nyfiken, presigelös och icke-dömande.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är BildIda2farg-597x1024.jpeg

Ida

Ida är psykolog och uppskattas av klienterna för sitt stora engagemang. ”Det som jag tror gör mig till en bra psykolog är att jag känner nyfikenhet och lyhördhet i varje individ. Det viktigaste för mig är att mina klienter känner sig sedda och accepterade”.

Hon tycker att det är väldigt spännande med relationer. ”De kan hela tiden förändras och utvecklas, även om det ibland kan kräva lite arbete. Med hjälp av förståelse och verktyg kan vi komma vidare till ett bättre mående”, säger Ida.

Ida arbetar med problem som exempelvis kommunikation, otrohet, distans och sex. Hon är också väldigt duktig på neuropsykiatri.

Boka tid