Parterapi Solna: Ibland är det svårt att få till den relationen som man önskar. Trots försök glider det in konflikter, mindre omtanke om varandra och en större distans. Ofta har par som söker sig till oss kämpat på egen hand länge innan de kommer. Men det är inte alltid lätt. Att ta in en psykoterapeut och familjerådgivare kan ge perspektiv på relationen. Det kan leda till att ni får ett gemensamt mål igen och att ni blir mer medvetna om vad som behöver ändras i er relation. Förhoppningsvis leder det till att ni båda ser vad ni själva behöver bidra med.

Vi har tillsammans arbetat med tusentals par och familjer och är vana vid att möta många olika sorters problem. Vi börjar med att göra en analys av er problematik och tar sedan fram ett gemensamt mål. För att nå till det målet använder vi olika metoder, men KBT brukar vara en röd tråd i vårt arbete.
Vi möter ofta ilskeproblematik, kommunikationsproblem, svartsjuka, kriser, depression och stressproblematik. En del av våra par har problem med det sexuella och har tappat närheten med varandra. I andra fall akn det vara en person som vill stanna i relationen medan den andra vill lämna den. Ofta kommer man långt på några samtal. Vid avgränsad problematik kan ett samtal räcka, andra par behöver längre tid.

Parterapi Solna – så bokar du:

För att boka ett samtal för parterapi Solna behöver du ingen remiss eller ett gidkännande av kommunen. Du får fem samtal som delvis betals av kommunen, varav det första är gratis (avbokas det samtalet inte i tid bekostas det). Priset är 525 kronor för ett parsamtal och pågår i upp till 90 minuter.

För att komma till vår bokningskalender, tryck på knappen nedan och välj parterapi Solna:

Boka tid