Parterapi Nacka: Ibland är inte relationen på topp trots försök till förändring. Det kan handla om konflikter, misstro, svartsjuka och ilska. Eller så har paret sakta glidit ifrån varandra medan känslan av sorg och ensamhet har vuxit. Kanske bråkas det om detaljer på grund av att det finns sår i er historia?
Då kan det vara bra att ta hjälp av en familjerådgivare som ser relationen utifrån. Det kan leda till ny motivation till att förändra er kontakt.
Tillsammans sätter vi upp mål och gör en analys av problemet. Vi tittar på beteende, kommunikation och tankar som gör att ni fastnar. Sedan försöker vi hitta vägar och strategier för att ta oss dit ni önskar.
För vissa par räcker det med att komma någon gång, andra behöver längre tid på sig. Genom Nacka kommun kan ni komma på fem samtal till ett pris på 450 kronor/samtal.

Vi som arbetar på Stockholm Parterapi är legitimerade psykoterapeuter och har lång erfarenhet av att arbeta med relationer och familjer, Vi arbetar ofta med kognitiv beteendeterapi, KBT, men använder oss av det verktyg och metoder som situationen kräver.

Parterapi Nacka – så bokar du:

Genom Stockholm Parterapi kan ni göra en direktbokning för 450 kr/ parsamtal. Nacka kommun behöver inte godkänna samtalen, men det är viktigt att någon av er är skriven inom kommunen. För att boka ett samtal klickar du på länken nedan. Sedan väljer du fliken Parterapi Nacka.

Boka tid