Vi utför parterapi / familjerådgivning åt Lidingö kommun. Eftersom vi har avtal med dem betalar paret eller familjen endast 450 kronor för upp till 90 minuter, resten står Lidingö kommun för. Totalt ger kommunen fem samtal.

Vi som arbetar med familjerådgivning och parterapi åt Lidingö kommun är alla legitimerade psykoterapeuter. Vi arbetar till stor del med KBT, kognitiv beteendeterapi, men använder de metoder och verktyg som situationen kräver. Det första samtalet gör vi en analys av era problem och sedan sätter vi upp ett mål för parsamtalen. Det kan handla om att få tillbaka kärleken, omtanke och den fysiska närheten. Eller att minska gräl och öka de positiva tillfällena i relationen. Det kan också vara så att ni befinner er i en kris som ni behöver hjälp med att komma ur. I andra fall är problemet begränsat och ni behöver kanske bara komma i något enstaka samtal.

Parterapi Lidingö – så bokar du

För att boka familjerådgivning i LIdingö behöver du inte först kontakta kommunen. Om du eller din partner är skriven i Lidingö kan ni ta kontakt med oss genom vår bokningskalender. Den hittar ni genom att trycka på knappen nedan.

Boka tid