Parterapi Huddinge: Vi har avtal gällande parterapi och familjerådgivning för Huddinge kommuns invånare. Ett parsamtal är upp till 90 minuter och kostar 350 kronor, resten står Huddinge kommun för. För parterapi och familjerådgivning i Huddinge behöver ni inte kontakta kommunen i förväg för att boka, utan ni klickar på vår bokningskalender nedan.

Det finns många olika anledningar till att gå i parterapi. Det kan vara att ni har stora gräl eller att ni har tappat kontakten med varandra. Ni skrattar inte längre ihop eller fastnar i små detaljer. Den fysiska närheten kan ha avtagit och ni har svårt att förstå hur ni ska hitta varandra i närheten igen. Alla terapeuter på Stockholm Parterapi är vana vid att arbeta med sexuella problem.

Vi arbetar även med hela familjen. Det kan exempelvis handla om infekterade konflikter mellan vuxna barn och föräldrar eller dålig kommunikation i bonusfamiljer. Det kan också vara så att någon i familjen lider av depression, ångest eller stress, vilket påverkar den enskilda familjeindividens mående. Det kan också handla om att familjen har fastnat i en enskild fråga som den behöver reda ut.

Parterapi Huddinge – börja redan denna vecka

Ofta går det att göra mycket på ett parsamtal. Ju tidigare ni kommer när problem startar desto lättare är det att arbeta med dem. Inget problem är alltså för litet! För att ni ska få ut så mycket som möjligt av er parterapi kommer vi många gånger tillsammans på hemuppgifter som ni kan göra mellan samtalen. Ni får själv välja om ni vill komma in till någon av våra mottagningar eller ha samtalet online. Vi finns vid Fridhemsplan på Kungsholmen, Vasatan och Östermalm. Välkomna!

För att boka ett samtal, klicka på knappen nedan:

Boka tid